|  NL   |  FR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MODELAPPARTEMENT

Het bouwen van een appartement of een huis blijft voor alles nog steeds een zaak van materie.
De keuzes die dienen te worden gemaakt zijn nog altijd aan de hand van echte materialen. Stenen, dakpannen, ramen, schrijnwerk, vloertegels? Niets is virtueel, alles is echt!

Daarom is een kijkappartement nog steeds de beste manier om als potentieel bouwer de verschillende mogelijkheden te kunnen zien.

Je kunt doorheen een echte constructie lopen, alles voelen en bekijken, alles in een juistere en realistischere context plaatsten.

Het modelappartement van Bouwprojekt, een bezoek meer dan waard ...

Wie op zoek gaat naar informatie over bouwen, weet soms niet hoe alles er in het echt zal uitzien. Een plan lezen is vaak moeilijk, een lastenboek niet altijd begrijpbaar.

Daarom is het goed een aantal ideeën op te doen in een nieuw kijkappartement of in een nieuwe kijkwoning, waar vele mogelijkheden worden gebundeld.

In die zin is het modelappartement van Bouwprojekt een aanrader daar het naast het bouwtechnische aspect, ook aandacht schenkt aan interieurmogelijkheden en technische snufjes die niet eens zo duur zijn als soms word gedacht, maar die het wooncomfort merkelijk opwaarderen!

Een videofoon met groot scherm en klaar beeld laat u zien wie bij u aanbelt.

De afwerking bepaald u zelf. Vloertegels, deuren, keuken, sanitaire toestellen ... alles wordt volgens uw persoonlijke keuze gerealiseerd.

Kom je van deze technieken vergewissen in ons uniek modelappartement. Het zijn toonbeelden van architectuur, modern comfort en betaalbare bouwmogelijkheden.

Een kijk in ons modelappartement kan gecombineerd worden met een bezoek aan de verschillende toonzalen waar u zich eveneens een idee kan vormen van de vele bouwmaterialen waarmee kan worden gewerkt.